Kansanpetturi poliitikot riisuttava vallasta

Vastarintakaarti ry

https://vastarintakaarti.wordpress.com/

itsenäisyys KV

Liity taistelevien toveriemme riveihin rakentamaan uutta, vapaata ja itsenäistä Suomea!

Nujertakaamme kansaa pilkkaava Suomen poliittinen johto ja rakentakaamme itsenäinen sekä omavarainen Suomi. Tehdään loppu ulkomaalaisella rahalla huoraavien poliitikkojen hegemonialle.

Globaali eliitti tuhoaa Suomen ja suomalaisuuden

Haluatko, että:

Monikansalliset yhtiöt hankkivat omistukseensa Suomen luonnon rikkauksia ja myös muuta valtion omaisuutta? Tästä esimerkkinä ulkomaiset rahastot omistavat suuria osuuksia sellaisista yhtiöistä, kuten esimerkiksi Metso, Kone, Fortum, Nokia, Nokian Renkaat, Nordea, Sambo, TeliaSonera, UMP-Kymmene ja Wärtsilä. Jopa Suomen pohjavesia oltiin hiljattain myymässä ulkomaisille sikoittajille, mutta kyseinen prosessi meni onneksi toistaiseksi jäihin.

Että:

Suomen poliittisen valtakoneiston aikaansaamana yrityksien, palkansaajien ja kotitalouksien eli reaalitalouden taloudellisista hyödyistä luisuu kansainvälisen pankkiirieliitin koron kiskonnan ja globaalien megayhtiöiden lypsettäväksi?

globalisaatio

Nämä vaikuttavat kohoavaan energian hintaan kuluttaen kokonaiskysyntää sekä yritysten kilpailukykyä. Yksityistäminen ja yhtiöittäminen tuo runsaita voittoja, mutta ne häipyvät reaalitaloudesta erilaisille rahoitusmarkkinoille, jossa ne esim. kohottavat osakkeiden arvoa rikastuttaen pientä kansainvälistä suursijoittajien eliittiä.

Että:

Perinteinen perhemalli ja avioliiton lainsuoja tuhotaan?

Vallanpitäjät, valtavirtainen tiedonvälitys, viihdemaailma ja koulutussektori ovat tavoitteellisesti rappeuttaneet yleistä moraalintasoa, jonka yhtenä päämääränä on ollut perinteisen perhemallin ja avioliiton tuhoaminen. Tästä tuloksena suomalaisten syntyvyys on kuolettavan vaarallisen alhaista.

Ja tahdotko, että:

Suomen poliittiset vallanpitäjät saavat vapaasti vaihtaa kansamme ja geneettisen perimämme joksikin toiseksi? Itsekkyydessään Suomen poliittiset johtajat eivät myöskään välitä noiden kaukomaiden kansoista, jonka ammatillisia osaajia he haluavat haalia Pohjolaan, lisäten noiden maiden aivovuotoa ja horjuvuutta. Suomalaiset aiotaan tuhota tulevaisuudessa sukupuuttoon juuri massiivisen maahanmuuttajainvaasion kautta.

13-3-11203916
Maria Ohisalo.

Suomen viralliseen monikulttuurisuutta ihannoivaan pakolaispolitiikkaan liittyen, sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) ilmaisi hiljattain haluavansa, että Suomeen otettaisiin vastaan perheettömiä alaikäisiä turvapaikanhakijoita Kreikan pakolaisleireiltä.

Sisäministeriölle on tehty pyyntö selvittää asiaa. Me olemme tehneet työn, ja sinänsä meillä on valmius vastaanottaa näitä lapsia vaikeasta asemasta ja pyrkiä auttamaan heitä, Ohisalo sanoo.

Tulee myös muistaa, että:

Euroopan unioni on globaalin pankkiirieliitin ja talousjättien diktatuuri, jossa ei välitetä vähääkään pienten jäsenmaiden hyvinvoinnista. Suurpääoma ja rahanvalta ratkaisee kaiken.

Mikäli vastustat edellä esitettyjä rappeutuneisuuden ja kansan pilkkaamisen muotoja, Vastarintakaarti ry on sinua varten.

Vastarintakaartin tavoitteena on:

Mahdollistaa Suomessa parlamentaarisen työskentelyn aloittaminen maan eroamiseksi Euroopan unionista, eurosta ja Naton isäntämaasopimuksesta. Tavoitella Suomen siirtymistä itsenäiseen talouspolitiikkaan, omaan valuuttaan ja varata valtiolle rahanluontioikeus.

Pankit kansallistettaisiin, eikä rahan synnyttäminen olisi yksityisten tahojen käsissä. Pankit olisivat vain asiakkaiden talletusten vastaanottajia ja siten ne lainaisivat osittain asiakkaiden talletuksia. Tämä tarkoittaa tietyn asteista reservivaatimusta, jolloin pankit pitäisivät tileillään vähimmäisvarantona eli reservinä tietyn osuuden talletusasiakkaitensa talletuksista.

Valtionvelan ja velkakierteen katkaisemiseksi on parasta luoda oma valtiollinen valuutta. Valtion omistuksessa oleva keskuspankki voisi luoda tarvittaessa rahaa velattomasti, jota säännösteltäisiin inflaation ja deflaation (rahan arvon nousu) eliminoimiseksi. Velattoman rahan jakelu tapahtuisi esimerkiksi valtion kulutuksen mukaan tai perustulon kautta. Velkarahan tulisi olla korotonta.

Muita tavoitteita ovat esimerkiksi:

Suomea ei saa kytkeä Pohjois-Atlantin liiton Naton-jäseneksi, Suomi ei saa liittyä vapaakauppasopimuksiin (esim. TTIP), pakolaisvyörytys on loputtava ja elintasopakolaiset palautettava lähtömaihinsa, Puoluetuki lopetettava, luotava ystävälliset ja yhteistyökykyiset suhteet Venäjään (puolueettomuuspolitiikka kunniaan).

Markku Juutinen

Lähteet

https://yle.fi/uutiset/3-11201721

http://talousdemokratia.fi/?q=node%2F161

Yllä olevien kirjoitusten lähteet ovat löydettävissä jäljempänä mainittujen artikkeleiden lähdeluetteloissa, jotka ovat artikkeleiden alaosissa: https://vastarintakaarti.wordpress.com/ ja https://vastarintakaarti.wordpress.com/kuinka-jalostamme-yhteiskuntaa/

Yksi ajatus artikkelista “Kansanpetturi poliitikot riisuttava vallasta”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Nujertakaamme kansaa pilkkaava Suomen poliittinen johto ja rakentakaamme itsenäinen sekä omavarainen Suomi. Siten suomalaisten ja Suomen itsenäisyystaistelu kohti vapauden aamunkoittoa häämöttäisi kirkkaampana edessämme.

%d bloggaajaa tykkää tästä: